hoek

Voorwaarden

Mijn voorwaarden zijn niet heel streng. Vriendelijk verzoek ik je/u om wanneer we een afspraak hebben gemaakt samen deze ook na te komen. Mocht je/u verhinderd zijn, laat mij dit aub dan vroegtijdig weten zodat ik een andere afspraak kan inplannen en dat we de gemaakte afspraak verplaatsen naar een later datum.

Privacy

In het kort: ik verzamelen alleen n.a.w. gegevens en telefoonnummer ten behoeve van de uitvoer van je/uw beauty behandeling. Deze worden niet afgestaan aan derden en 7 jaar bewaard voor de Belastingdienst. Wanneer je/u na afloop van de behandeling een referentie geeft, wordt alleen de voornaam genoemd. Foto's voor mijn Social Media kanalen worden alleen in overleg gemaakt en gepubliceerd.

Prijzen

Genoemde prijzen op deze website zijn onder voorbehoud en kunnen te alle tijden gewijzigd worden.
Vraag er eventueel naar tijdens het maken van een afspraak.hoek
hoek

Lees ook de referenties die ik heb mogen ontvangen. Ik ben trots op mijn werk als Mijke's Hair & Beauty Styling en als ik u tot volle tevredenheid heb behandeld dan ontvang ik natuurlijk graag uw reactie. Bij voorbaat dank.

Volg mij ook op Facebook en Instagram. Like de accounts en ik houd u op de hoogte van mijn werk.

Check de pagina Prijslijst voor actuele prijzen. Ik kom bij u aan huis, de reiskosten zitten voor een groot deel van de Hoeksche Waard inbegrepen. Voor 's Gravendeel, Puttershoek en Strijen reken ik een € 3,- toeslag.

Mijkes-Hair-and-Beauty-Styling

hoek
Social Media www.mijkeshairandbeautystyling.nl
Social Media www.mijkeshairandbeautystyling.nl
Voorwaarden + Privacy - 2024